0 800 750 070 Дзвінки в межах України безкоштовні
Меню
Ваш населений пункт: Одеса?
ТАК
Від вибраного міста залежить доступність аналізів
news image
9 листопада 2023

Рецепт смачних гарбузових оладок від Смартлабіка

Для тих, хто вживає тільки безлактозне молоко, наш маленький помічник Смартлабік підготував для вас смачний рецепт гарбузових оладок на безлактозному молоці.

Гарбузові оладки – це чудовий варіант для сніданку. Із запіканням гарбуза доведеться трохи повозитися, тому можете використовувати цей рецепт для вихідного дня або запекти гарбуз заздалегідь, тоді приготування оладок займе у вас лічені хвилини.

Інгредієнти:

  • 300 г запеченого гарбуза
  • 3 яйця
  • 200 г борошна
  • 200 мл безлактозного молока
  • 100 г цукру
  • 3 ст. л. соняшникової олії (+ соняшникова олія для смаження)
  • 1 ч. л. розпушувача
  • мед для подачі
  • сіль до смаку
Приготування:
  1. Гарбуз для оладок необхідно запекти, тому відразу ж увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. Візьміть 300 г очищеного гарбуза та наріжте на однакові шматочки. Викладіть у форму для запікання, посоліть до смаку і скропіть 2 ст. л. олії. Поставте запікатися за температури 180 градусів до м’якості гарбуза. У мене це зайняло 20 хвилин.
  2. Коли гарбуз став м’яким, дістаньте форму з духовки та розімніть пестиком для картоплі. Можна скористатися блендером. Нехай гарбузове пюре остигає.
  3. Переходьте до приготування тіста для оладок. Візьміть миску, влийте 200 мл безлактозного молока. Додайте гарбузове пюре, 200 г борошна, 1 ст. л. соняшникової олії, 100 г цукру та 1 ч. л. розпушувача. Кількість цукру можете регулювати, виходячи зі своїх смакових переваг.
  4. Вбийте 3 яйця та додайте дрібку солі. Візьміть віничок та добре перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної консистенції. Тісто має нагадувати густу сметану.
  5. Розігрійте пательню з олією і смажте оладки.
  6. Подавати можна з медом, варенням та цукровою пудрою.

Готувати – це просто!

Читайте також

15 листопада 2023

Які вітаміни потрібні восени?

Восени важливо забезпечити організм корисними речовинами, які допоможуть підтримати здоров'я, зміцнити імунну систему і впоратися з можливими осінніми чинниками (коливаннями температури, атмосферного тиску).«І чим забезпечити?» – спитаєте ви.Все банально просто – вітамінами!Вітаміни нам потрібні ...

10 вересня 2023

Знижка 50% на ЕКГ дітям від 6 років

Головна роль всіх батьків – піклуватися про здоров'я своєї дитини.Тому що, здорова дитина впливає на щастя та благополуччя всієї родини.Коли дитина має добре фізичне та емоційне здоров'я, це створює позитивну атмосферу в сім'ї.Батьки, погоджуєтесь з цим?  А тепер запитайте себе: «Як ...

17 листопада 2023

Хронічний стрес: як з ним боротися?

Ви часто нервуєте, відчуваєте спалахи гніву, зриваєтеся на когось...Можливо, у вас хронічний стрес?Усі ми постійно живемо у стані стресу: через війну, хвилювання за близьких, очікування новин, нажаль, втрати.Життя у стані ХРОНІЧНОГО стресу призводить до виникнення тривожності, безсоння, занепаду ...

Telegram Viber
Online Chat
Замовити дзвінок