0 800 750 070 Дзвінки в межах України безкоштовні
Меню
Ваш населений пункт: Одеса?
ТАК
Від вибраного міста залежить доступність аналізів
news image
17 листопада 2023

Хронічний стрес: як з ним боротися?

Ви часто нервуєте, відчуваєте спалахи гніву, зриваєтеся на когось...
Можливо, у вас хронічний стрес?


Усі ми постійно живемо у стані стресу: через війну, хвилювання за близьких, очікування новин, нажаль, втрати.
Життя у стані ХРОНІЧНОГО стресу призводить до виникнення тривожності, безсоння, занепаду сил, проблемам зі здоров'ям.
Смартлаб рекомендує дослідження, які допоможуть з'ясувати, що відбувається з організмом, так як через стрес можуть виникнути проблеми зі здоров'ям.

Аналізи, які показують наявність затяжного стресу:

  • Витамин D общий (25-OH) (D2+D3) 520 грн/ строк виконання: протягом дня
  • ТТГ (тиреотропний гормон щитовидної залози) 230 грн/ строк виконання: протягом дня
  • Кортизол (кров) 360 грн/ строк виконання: протягом дня
  • Магній 130 грн/ строк виконання: протягом дня
  • Кальцій 130 грн/ строк виконання: протягом дня
  • D-димер 240 грн/ строк виконання: протягом дня
  • Лактатдегідрогеназа (ЛДГ) 150 грн/ строк виконання: протягом дня
    Додатково оплачується 50 грн за взяття венозної крові

    Важливо! Обов'язково дотримуйтесь правил підготовки перед здачею досліджень.

Що означають показники?

D-димер: це важливий маркер тромбоутворення.
Якщо у вас є ризик виникнення тромбів, то цей показник може свідчити про їх наявність
Його різке підвищення вказує на велику кількість тромбів у кров'яному руслі, що найчастіше зумовлено венозною тромбоемболією або ДВЗ-синдромом (може зустрічатись при важких формах інфекцій, зокрема, при COVID – 19)
Також він може підвищуватися при інфекціях, запаленнях, онкологічних захворюваннях, серцевій недостатності, інфаркті міокарда, інсульті, печінковій або нирковій недостатності, ревматоїдному артриті, вагітності, у людей похилого віку тощо.

Кортизол: гормон, рівень якого зростає при стресових ситуаціях, що спричиняє збільшення концентрації в крові адреналіну, глюкози, підвищення рівня кров'яного тиску. Регулярний викид великої кількості кортизолу може призвести до послаблення імунітету та розвитку хронічних захворювань.

Вітамін D загальний (25-OH) (D2+D3): вітамін D регулює обмін кальцію, фосфору та магнію та пов'язаний з імунною активністю та частотою простудних захворювань.
Дефіцит вітаміну D може призвести до остеопорозу у дорослих, може підвищувати ризик аутоімунних захворювань, онкозахворювань, гіпертонії, захворюваннь серця, склероз, цукровий діабет 1-го типу.

ТТГ (тиреотропний гормон): першим реагує на зниження функції щитовидної залози, зокрема на стадіях захворювання, коли рівні гормонів Т3 і Т4 ще у нормі. Підвищення рівня ТТГ у крові вказує на недостатню продукцію гормонів щитовидної залози (гіпотиреоз).

Магній: магній стабілізує серцевий ритм, необхідний для метаболізму кальцію та вітаміну С, бере участь у вуглеводному обміні.

Кальцій: найважливіший мікроелемент, необхідний для будови скелета, роботи серця, нервової системи, згортання крові та багатьох інших процесів.

Лактатдегідрогеназа (ЛДГ): рівень ЛДГ в крові підвищується при захворюваннях, що супроводжуються пошкодженням тканин та руйнуванням клітин.

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ:
0 800 750 070 (дзвінки безкоштовні),
0 733 750 070 (вартість дзвінка – згідно тарифів вашого оператора)
Ми онлайн на сайті
у direct Facebook/Instagram

Слідкуйте за нами:

Facebook
Instagram
Telegram
ТікТок

Смартлаб. З турботою про здоров'я української нації

Читайте також

15 листопада 2023

Які вітаміни потрібні восени?

Восени важливо забезпечити організм корисними речовинами, які допоможуть підтримати здоров'я, зміцнити імунну систему і впоратися з можливими осінніми чинниками (коливаннями температури, атмосферного тиску).«І чим забезпечити?» – спитаєте ви.Все банально просто – вітамінами!Вітаміни нам потрібні ...

7 листопада 2023

Чи можна довіряти Смартлаб?

Це питання, напевно, цікавило багатьох наших клієнтів та тих, хто ще стоїть перед вибором правильної лабораторії.Довіра є важливою складовою будь-якої компанії.За більш ніж 14 років роботи ми надали послуги понад 10 мільйонам пацієнтам.І з гордістю можемо сказати, що нам довіряють!Здаючи аналізи ...

25 квітня 2024

38 років від дня аварії на ЧАЕС

«…У ніч квітневу прямо в спинуУдарив вибух той страшний!Спіткало горе Україну і крайПоліський чарівний…»(невідомий автор)Сьогодні вже 38 років від Чорнобильської трагедії.26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи.Аварія на Чорнобильській АЕС торкнула...

Telegram Viber
Online Chat
Замовити дзвінок