0 800 750 070 Дзвінки в межах України безкоштовні
Меню
Ваш населений пункт: Одеса?
ТАК
Від вибраного міста залежить доступність аналізів
news image
13 лютого 2024

Від чого залежить ціна на дослідження

Чому так дорого? Чи можна дешевше?

Це, ймовірно, найпопулярніші питання від пацієнтів.

Ми вирішили сьогодні написати саме про ціноутворення, адже, гадаємо, що ця інформація зацікавить багатьох.

Отже – від чого залежить вартість досліджень в Смартлаб?

 

Відповідаємо:

1. Усі дослідження в Смартлаб проводяться на обладнанні (аналізаторах) провідних світових виробників (США, Японія, Німеччина) з використанням оригінальних реагентів. Ми не використовуємо більш дешеві аналізатори.

 

2. Зовнішній контроль якості досліджень – тобто перевірка результатів аналізів, які видає Смартлаб сотнями міжнародних лабораторій по всьому світу.

Ми щорічно, вже 10 років поспіль, беремо участь у найпрестижніших еталонних міжнародних програмах якості лабораторних досліджень таких як: RIQAS (Randox International Quality Assessment Scheme)  програма Великобританії, Prevecal  Іспанії, Labquality – Фінляндії.

 

Наші результати підтверджено на 100%!

 

3. В Смартлаб ми ЩОДНЯ здійснюємо внутрішній контроль якості – тобто перевіряємо аналізатори (обладнання) ДО ПОЧАТКУ виконання досліджень; протоколюємо результати усіх вимірювань В ПРОЦЕСІ виконання досліджень; верифікуємо (двічі перевіряємо) усі результати поза межами норми.

Внутрішній контроль якості – це запорука вірних результатів та можливість у будь-який час відтворити усю повну картину по виконанню саме Вашого анализу.

 

4. Кваліфікація медсестер, лікарів, лікарів-лаборантів: наш власний Учбовий центр на постійній основі проводить перевірку навичок медсестер та проводить додаткове навчання працівників перед запуском нових досліджень. Наші лікарі-лаборанти першими на півдні України перейняли досвід колег за межами країни та впровадили ПЛР-діагностику COVID-19 на власній лабораторній базі Смартлаб.

 

5. Безпека та комфорт – ми не економимо кошти на безпеці пацієнтів та співробітників:

витратні матеріали для взяття біоматеріалу у відділеннях та для виконання досліджень в лабораторії – лише одноразові та сертифіковані. Після кожного пацієнта у відділенні проводиться обробка усіх поверхонь та меблі. Дотримуємося усіх вимог санітарно-епідеміологічного режиму.

 

6. Смартлаб працює із турботою про здоров’я української нації.

Це вказано навіть в місії нашої компанії. Ми прагнемо зробити лабораторну діагностику доступною для всіх верств населення, тому в нас щодня діє Програма лояльності зі знижками на дослідження до 20%, а також Соціальна програма, Дисконтна програма для постійних клієнтів.

 

Та наостанок нагадуємо: для оцінки ефекту та економії від якісної та своєчасної лабораторної діагностики у Європі використали статистичну обробку витрат на охорону здоров'я за кілька років. Вийшло, що 1 додатковий євро, витрачений на діагностику, економить 50 євро на лікування.
Висновки кожен зробить самостійно!

 

Ось від усіх цих факторів і залежить формування ціни на лабораторні дослідження.

Цінуєте себе та свою безпеку?

Бажаєте отримати достовірні результати?Бажаєте здавати аналізи у комфорті та отримати увагу кваліфікованого персоналу?

Вибір за вами!

Читайте також

28 жовтня 2023

Декларація з сімейним лікарем

СІМЕЙНА МЕДИЦИНА В СМАРТЛАБ – це професійне та якісне обслуговування без черг та широкий перелік можливостей для пацієнтів!Незалежна медична лабораторія Смартлаб співпрацює з Національною службою здоров'я України (НСЗУ). В Смартлаб можна обрати сімейного лікаря та підписати з ним декларацію....

6 грудня 2023

Цитрусові: користь та шкода

Цитрусові – відмінне джерело вітамінів А, С, Р, В, К, D, кальцію, магнію та калію, а також рутину, лютеїну, ефірних олій та мінеральних солей.У цих фруктах міститься багато фітонцидів – природних антибіотиків.Тому їх корисно їсти під час застуди.Також корисні ці фрукти і для шлунка – вони до...

28 листопада 2023

Вам призначили уколи?

Вам призначили уколи?Зробіть ін'єкцію у найближчому до вас відділенні «Смартлаб»!Тепер не треба шукати медсестру серед знайомих! Робіть ін'єкції швидко, якісно та заощаджуючи час.Нагадуємо, що ін'єкції має виконувати медсестра або лікар, тому ми не рекомендуємо робити ін'єкції самостійно.Ми ...

Telegram Viber
Online Chat
Замовити дзвінок