0 800 750 070 Дзвінки в межах України безкоштовні
Меню
Ваш населений пункт: Одеса?
ТАК
Від вибраного міста залежить доступність аналізів
25 квітня 2024

38 років від дня аварії на ЧАЕС

«…У ніч квітневу прямо в спину

Ударив вибух той страшний!

Спіткало горе Україну і край

Поліський чарівний…»

(невідомий автор)

Сьогодні вже 38 років від Чорнобильської трагедії.
26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи.

Аварія на Чорнобильській АЕС торкнулася життя кількох поколінь і завдала непоправних втрат, спричинивши забруднення навколишнього середовища, на довгі роки перетворивши територію довкола станції на зону відчуження.

Аварія мала серйозні наслідки для здоров'я людей, які зазнали радіаційного опромінення внаслідок викиду радіоактивних речовин.
Основні наслідки для здоров'я включають:

Онкологічні захворювання: Радіоактивне опромінення може призвести до розвитку раку протягом декількох років або десятиліть після контакту з радіоактивною речовиною. Випадки раку щитовидної залози, легень, нирок та інших органів були зареєстровані серед людей, які зазнали радіації внаслідок аварії на ЧАЕС.

Репродуктивні проблеми: Високі дози радіації можуть призвести до збільшення ризику викиднів, вроджених вад та інших репродуктивних проблем. Це може вплинути на здоров'я дітей і онуків тих, хто був схильний до радіації.

Хвороби щитовидної залози: Щитовидна залоза є особливо чутливою до радіації, і підвищений ризик захворювань щитовидної залози був зареєстрований у людей, особливо дітей, які перебували у зоні викиду радіоактивних речовин.

Інші захворювання: Крім того, радіаційне опромінення може призвести до інших захворювань, таких як катаракта, хронічні захворювання серця та судин, імунодефіцитні стани та ін.

Хоча прямі наслідки аварії на Чорнобильській АЕС були найбільш серйозними для тих, хто був схильний до радіації безпосередньо в момент аварії, але пізні ефекти можуть тривати протягом багатьох років і навіть поколінь.

Повідомляємо, що у нас діє постійна соціальна програма 
– щодня надається знижка 10% ліквідаторам аварії на ЧАЕС I і II категорій.
Детальніше 
– тут

Рекомендуємо пройти наступні дослідження для вчасної діагностики та профілактики здоров'я:

(код 9802) Комплекс №127 «Повна діагностика здоров
'я» (ЗАК розг., глюкоза, АЛТ, АСТ, альбумін, білок заг., білір.загал., прям., непрям., ГГТ, фосфат.луж., амілаза панкреат., креат., сечовина, сечова к-та, СРБ, ліпідограма, ТТГ, АТПО, HBsAg, HCV сум., Антитела IgG до спайк. білку (S-RBD) коронавіруса SARS CoV-2 (COVID-19), кільк. визнач.)) вартість 3675 грн, строк виконання: протягом дня.

(код 1118) Комплекс №40 «Тиреоїдний» (ТТГ, Т3 вільн., Т4 вільн., АТПО) вартість 890 грн, строк виконання: протягом дня.

(код 2116) Комплекс №13 «Жіноча онкологічна панель» (РЕА, СА 125, СА 15-3, СА 19-9, тиреоглобулін, ЛДГ) вартість 1300 грн, строк виконання: протягом дня.


(код 2117) Комплекс №14 «Чоловіча онкологічна панель» (РЕА, ПСА загальний, АФП, СА 19-9, СА 72-4, ЛДГ) вартість 1450 грн, строк виконання: протягом дня.

Додатково оплачується 60 грн (взяття венозної крові)
Важливо! Обов'язково дотримуйтесь правил підготовки перед здачею досліджень.

Детальна інформація:

0 800 750 070 – дзвінки безкоштовні
0 733 750 070 – дзвінки за тарифами вашого оператора мобільного зв'язку
Ми онлайн на сайті

у direct Facebook/Instagram

Слідкуйте за нами:


Низький уклін всім, хто боровся зі страшною бідою.
Священна пам'ять про ваш подвиг не згасне у віках і збережеться в наших серцях назавжди!

Читайте також

5 квітня 2024

Внутрішньовенне введення лікарських препаратів (Крапельниці)

Крапельниці – один із найбільш ефективних способів введення лікарських препаратів. Вони забезпечують попадання діючих речовин відразу до кровотоку, що прискорює настання лікувальної дії та підвищує її інтенсивність.У відділеннях у м. Одеса за адресами вул. Ак. Сахарова, 36 та пр-т Небесної сотні,...

6 листопада 2023

Щитовидна залоза – запорука щасливого життя!

Щитовидна залоза – це ендокринний орган, який виробляє гормони: тироксин (Т4), трийодтиронін (Т3) та кальцитонін.Ці гормони грають важливу роль в нашому організмі, беруть участь у регуляції обміну речовин.Що потрібно для нормального функціонування щитоподібки?Правильне харчування: включення йоду ...

17 листопада 2023

Хронічний стрес: як з ним боротися?

Ви часто нервуєте, відчуваєте спалахи гніву, зриваєтеся на когось...Можливо, у вас хронічний стрес?Усі ми постійно живемо у стані стресу: через війну, хвилювання за близьких, очікування новин, нажаль, втрати.Життя у стані ХРОНІЧНОГО стресу призводить до виникнення тривожності, безсоння, занепаду ...

Ви впевнені?
Telegram Viber
Online Chat
Замовити дзвінок